Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zeste et jus
- 100 g d'échalotes
- 20 g de vinaigre de riz
- 100 g d'eau
- 1 clou de girofle
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de patates douces, coupées en morceaux
-
700
g de dos de cabillaud, coupé en 8 pavés de même taille
of 700 g de poisson blanc frais (en fonction des arrivages), coupé en 8 pavés de même taille - 10 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1965 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35min
Filet mignon patate douce et mangue
50min
Poisson au curry
55min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 min
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1 Std. 15 Min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55min