Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de courgettes, coupées en morceaux
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de bacon, coupé en dés (environ 2 cm)
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli (14-15 minutes de cuisson)
- 820 g d'eau
-
1
cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
of 1 cube de bouillon de légumes - 3 - 4 feuilles de basilic frais, hachées
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2283.7 kJ / 545.7 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1292.2 mg
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Risotto
30 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 Min
Risotto au chou-fleur
45 Min
Risotto au potimarron
1j
Risotto au poireau et saumon fumé
40 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min