Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 3 gousses d'ail
- 30 feuilles de persil frais
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 40 g d'eau
- 800 g de carottes, coupées en rondelles ou en biseau (1 cm)
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 cube de bouillon de volaille
- 40 g de crème fraîche épaisse (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 752 kJ / 179.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 217.6 mg
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40min
Soupe de potimarron
35min
Velouté de carottes
30min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Salade carottes râpées
10 min
Compote pomme-banane
20 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12u.
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min
Œufs au four et spaghetti de légumes
1h
Riz cantonais
30min