Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 3 gousses d'ail
- 30 feuilles de persil frais
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 40 g d'eau
- 800 g de carottes, coupées en rondelles ou en biseau (0,5 cm)
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 cube de bouillon de volaille
- 40 g de crème fraîche épaisse (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 752 kJ / 179.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 217.6 mg
Alternatieve recepten
Soupe de potimarron
35min
Cookies américains
30min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Compote pomme-banane
20min
Purée mousseline
40min
Salade carottes râpées
10min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min
Crème dessert au chocolat
25min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Gâteau moelleux au chocolat
40min