Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 3 gousses d'ail
- 30 feuilles de persil frais
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 40 g d'eau
- 800 g de carottes, coupées en rondelles ou en biseau (0,5 cm)
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 cube de bouillon de volaille
- 40 g de crème fraîche épaisse (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 752 kJ / 179.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 217.6 mg
Alternatieve recepten
Soupe de potimarron
35 min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 min
Salade de pommes de terre et œufs durs façon César
50 min
Nuage au chocolat
45 min
Fondant au chocolat
40min
ATELIER menu 2
1 Std.
Sauce tomate
55 Min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Filet mignon à la provençale
55 Min