Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan

Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan

4.2 262 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
8 portions

Ingrediënten

  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • d'échalotes
    80 g
  • de tomates séchées
    150 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
    550 g
  • de vin blanc
    150 g
  • d'eau
    1300 g
  • cube de bouillon de légumes 100% végétal
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de cœurs d'artichaut en conserve coupés en dés
    200 g
  • de pesto de basilic
    2 c. à soupe

Voeding per 1 portion

Calorieën 276 kcal / 1160 kJ
Eiwitten 10.1 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 33.1 g
Vezels 5.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...