Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 150 g de tomates séchées
- 20 g d'huile d'olive
- 550 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cœurs d'artichaut en conserve, coupés en dés
- 2 c. à soupe de pesto de basilic
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto aux morilles
45 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 Std.
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min