Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 150 g de tomates séchées
- 20 g d'huile d'olive
- 550 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cœurs d'artichaut en conserve, coupés en dés
- 2 c. à soupe de pesto de basilic
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 分钟
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 min
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Risotto au curry et noix de coco
35 Min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto aux morilles
45min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1小时 15 分钟
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min