Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan

Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan

4.2 272 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
8 portions

Ingrediënten

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 80 g d'échalotes
  • 150 g de tomates séchées
  • 20 g d'huile d'olive
  • 550 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 150 g de vin blanc
  • 1300 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de cœurs d'artichaut en conserve coupés en dés
  • 2 c. à soupe de pesto de basilic

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 10.1 g
Calorieën 1160 kJ / 276 kcal
Vetten 9 g
Vezels 5.4 g
Koolhydraten 33.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...