Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 3 gousses d'ail, coupées en 2
- 30 g de gingembre frais, pelé et coupé en 4
- 30 g de beurre
- 2 c. à soupe de pâte de curry indien
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en dés de 2 cm
- 450 g d'aubergines (2), non pelées, en dés de 2 cm
- du sel
- 125 g de yaourt à la grecque
- 4 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2018 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35min
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 min
Curry d'agneau du Cachemire
3sa 35 dk
Tajine de veau aux courges
2 Std. 5 Min
Biryani de dinde
8 godz. 50 min
Tajine de veau aux amandes
1h 15min
Korma d'agneau
13 godz. 50 min
Curry d'agneau
1h
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Biryani de poulet
55 min