Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 3 gousses d'ail, coupées en 2
- 30 g de gingembre frais, pelé et coupé en 4
- 30 g de beurre
- 2 c. à soupe de pâte de curry indien
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en dés de 2 cm
- 450 g d'aubergines (2), non pelées, en dés de 2 cm
- du sel
- 125 g de yaourt à la grecque
- 4 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2018 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 godz. 10 min
Daube d'agneau aux artichauts
1u.
Sauté de veau aux olives
1u.
Gambas aux épices et coriandre
25 min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Axoa d'agneau
55 min
Korma d'agneau
13h 50 min
Agneau confit aux pruneaux
1u. 40min
Curry d'agneau du Cachemire
3 godz. 35 min
Tajine de pintade au fenouil
1u. 15min
Estouffat toulousain
2h
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min