Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 2 - 3 Knoblauchzehen, je nach Größe, halbiert
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 TL Garam Masala (siehe Tipp)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Wasser
- 300 g passierte Tomaten
- ¼ TL Chili, getrocknet, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in 3 cm Stücken
- 350 g Karfiol, in Röschen
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt, angetaut
- Fladenbrot (z.B. Naan, siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1903 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 12 g
Alternatieve recepten
Linsen-Spinat-Curry
40min
Kidneybohnen-Curry
30min
Dhal
40min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50min
Gemüse-Curry mit Kokosmilch
50min
Chana Masala
45min
Gemüse-Korma
50min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45min
Limetten-Karfiol-Curry mit Bohnen
50min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min