Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 370 g Zwiebeln, halbiert
- 3 EL Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Tofu, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
- 200 g Semmelwürfel, vegan
- 20 g Maisstärke
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Haferdrink
- 250 g Belugalinsen
- 800 g Wasser
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- ½ TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 - 2 EL Weißweinessig, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2283 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 10.8 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 godz. 10 min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45 min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1 godz. 20 min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40 min
Veganes Wiener Saftgulasch
1h
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Chili con Soja
45 min