Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cipolle, a metà
- 4 spicchi di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di agnello a cubetti (3 cm)
- 1 peperone rosso, a dadini
- 1 peperone verde, a dadini
- 400 g di pomodori pelati, in scatola
- 100 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
of 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 250 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 godz. 25 min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 Min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45 min
Pollo alla romana
1 godz. 10 min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Goulash ungherese
1h 45 min
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min