Glaçage miroir au chocolat noir

Glaçage miroir au chocolat noir

4.3 28 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
600 g

Ingrediënten

A réaliser la veille
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 175 g d'eau
  • 220 g de sucre en poudre
  • 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 75 g de cacao en poudre non sucré

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 600 g

Natrium 88.1 mg
Eiwitten 24.2 g
Calorieën 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
Vetten 56.5 g
Vezels 27.8 g
Verzadigd vet 34.8 g
Koolhydraten 266.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...