Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant
- 10 g de beurre, pour le moule
- 10 g de farine de blé, pour le moule
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 250 g de mascarpone
- 4 œufs
- 75 g de sucre glace maison
- 40 g de farine de blé
Le glaçage au chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le nappage neutre
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 250 g de fruits rouges variés frais
- 1 c. à café sucre glace
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2940 kJ / 703.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 43.3 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Framboisier
1h
Tarte aux fraises
4h
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Tarte magique aux fraises
1h 30min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Tarte au chocolat
1 Std. 40 Min
Fondant au chocolat et framboises
40min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min
Tiramisu
5 godz. 20 min