Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit au chocolat
- 5 œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 50 g de fécule de maïs
- 25 g de cacao en poudre non sucré
- 30 g de beurre
La mousse au chocolat pralinée
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone, très froid
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g de lait
- 100 g de pâte de noisette
- pralin, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2209.6 kJ / 528.6 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 35.1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bûche roulée noisette-café
1h 20min
Bûche express au praliné
45min
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bûche roulée au café
2 Std. 40 Min
Nid de Pâques
1hod. 45min
Bûche royale
3h 50min
Bûche chocolat-cassis
1hod. 45min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Génoise au chocolat
45min