Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache (à faire la veille)
- 225 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
La génoise (le jour même)
- 4 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
La mousse aux framboises (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de framboises fraîches
- 70 g de sucre en poudre
- 70 g de mascarpone, très froid
- 230 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2405.9 kJ / 574.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15sa 45 dk
Bavarois à l'abricot
12h
Miroir à la framboise
15 min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Verano
12h 45min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Bavarois poire-chocolat
14h 30min