Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée et la crème pâtissière
- 1 pâte feuilletée maison
- 370 g de lait
- 35 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 pincées de vanille Bourbon en poudre
Le glaçage et le montage
- 250 g de sucre en poudre
- 40 g de blanc d'œuf (le blanc d'1 gros œuf)
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 g de chocolat noir
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1243.7 kJ / 295.6 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 Std.
Couronne de choux aux fraises
2 godz. 30 min
Galette des Rois à la frangipane
2 godz.
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Beignets au four
2 godz.
Tarte tropézienne
3 Std.
Mille-feuille classique à la vanille
7 godz. 10 min
Forêt-noire
2 godz. 30 min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Trianon
3 Std.