Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de lait
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre mou, coupé en morceaux
La crème pâtissière
- 350 g de lait demi-écrémé
- 2 œufs
- 2 jaune d'œuf
- 20 g de farine de blé
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de sucre en grains
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1205 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Comme un biscuit BN®
1h 30 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Biscuits spirales chocolat-vanille
1h 30 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 godz.
Beignets au four
2 godz.
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Petits pains au lait hérissons
2h 35 min
Brioche "super bonne"
3h
Gaufres de Liège
1h 30 min