Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise au cacao
- beurre doux, pour le cadre ou le moule
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 50 g de farine de blé
- 50 g de fécule de maïs
- 20 g de cacao en poudre
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de levure chimique
La crème vanillée
- 30 g d'huile de noix de coco
- 100 g de lait concentré sucré
- 200 g de mascarpone
La couverture au chocolat noir
- 360 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1204.7 kJ / 288.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Napolitain
73 Std. 40 Min
Gâteau tout chocolat
5h 45min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30min
Roulé de speculoos au chocolat
2 Std. 50 Min
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Barres chocolat-caramel
1h 30min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Délice chocolat-coco
1h 30min
Entremets aux 2 chocolats
2 godz. 15 min
Ganache au chocolat
20 Min
Génoise au chocolat
45min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min