Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise au cacao
- beurre doux, pour le cadre ou le moule
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 50 g de farine de blé
- 50 g de fécule de maïs
- 20 g de cacao en poudre
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de levure chimique
La crème vanillée
- 30 g d'huile de noix de coco
- 100 g de lait concentré sucré
- 200 g de mascarpone
La couverture au chocolat noir
- 360 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 16 morceaux
- Calorieën
- 19275 kJ / 4616 kcal
- Eiwitten
- 80 g
- Koolhydraten
- 440 g
- Vetten
- 267 g
- Vezels
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise au chocolat
45min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min
Ganache au chocolat
20 min
Donuts avec glaçage
2h
Cupcakes à la vanille
1h
Entremets aux deux chocolats
35min
Mmmh un doonut !!!
2h 45min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Gourmandises aux fraises
35min
Roulé de speculoos au chocolat
2h 50min
Barres chocolat-caramel
1h 30min
Cupcakes à la vanille
12 Std.