Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 125 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
La crème chocolat blanc pistache
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 300 g de mascarpone
- 2 - 3 gouttes d'arôme naturel de pistache
- 600 g de fruits rouges frais variés
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2448 kJ / 586 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelettes amandine aux framboises
1 Std. 20 Min
Délice d'été pêche-abricot
4 Std.
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Tarte aux fraises
4 Std.
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3 Std.
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Tartelettes aux fruits exotiques
1 Std. 25 Min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min