Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (à réaliser 2-3 jours à l'avance)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 40 g de farine de blé
- 4 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1249 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Napolitain
73h 40min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Fraisier
12hod. 45min
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Crème pâtissière
15 Min
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Pâte à chou
2 godz.
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Tarte tropézienne
3 Std.
Macarons au chocolat
24h