Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (une plaquette entière)
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette express
2h 35min
Pain aux raisins
24h
Baguette
3 Std. 45 Min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Croissants au chocolat
3 Std. 35 Min
Pain de mie moelleux
3sa 25 dk
Baguette viennoise
4h 25 min
Croissants aux pommes
16h 40min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6u. 15min
Pâte feuilletée maison
1h
Pain au chocolat
24h