Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (une plaquette entière)
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 12.3 g
Alternatieve recepten
Pâte feuilletée maison
1 Std.
Baguette
3h 45min
Ravioli maison
2 Std. 15 Min
Petits pains au chocolat
13 godz.
Petits pains aux raisins
24h
Miniviennoiseries express
5h 20min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Croissants façon pain au chocolat
3 godz. 35 min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Pain au chocolat
24h