Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux en plaquette entière
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 40 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat)
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette express
2h 35min
Pain aux raisins
24h
Baguette
3 Std. 45 Min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Pain de mie moelleux
3sa 25 dk
Baguette viennoise
4h 25 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Croissant
16 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6u. 15min
Petits pains au chocolat
13h
Brioche "super bonne"
3h