![Pain au chocolat Pain au chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69F3A9F7-D0F2-468E-AECA-6C89981EEB71/Derivates/BBF64B18-EE95-4384-B18F-6F6AB6B2A7CB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux en plaquette entière
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 36 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat)
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 192.8 mg