Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Weizenmehl, glatt
- 25 g Maisstärke
- 20 g Kakaopulver, ungesüßt
- 3 Eier
- 180 g Zucker, etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Prise Salz
- 1 TL Vanillezucker
- 20 g Sonnenblumenöl
-
3
EL Kirschmarmelade
of 3 EL Ribiselgelee - 650 g Schlagobers
- 1 Päckchen Sahnesteif
- 300 g dunkle Kuvertüre, in Stücken
- 4 Gelatineblätter
- 6 Eidotter
- 6 EL Rum
- 300 g Weichselkompott (Abtropfgewicht)
- 100 g Maronenpüree, ungesüßt, gepresst oder Maronireis
- 20 Weichsel, zum Dekorieren (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1329 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu Torte
6h 40min
Somloer Nockerl
9h
Kugelige Mozarttorte
5h 30min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4h 30min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 godz. 15 min
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Malakofftorte
10h 20min
Punschkrapferl
1h 5 min
Kardinalschnitten
3h
Eva's Sachertorte
1h 40min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 godz. 30 min
Wiener Rehrücken
3h 40 min