Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 4 œufs
- 600 g d'asperges vertes, épluchées et coupées à la même longueur
- 200 g de beurre doux
- 3 branches de persil frais, ciselées finement
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2144 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 49.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Pois gourmands farcis au crabe
45min
Asperges sauce à l'orange
55min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12óra 45p
Asperges sauce mousseline
1h
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min