Apparaten en accessoires
Bhuna gosht
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
brown onions (approx. 180 g), cut into quarters1 - 2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 20 g), cut into thirds, plus extra to serve (see Tips)1 bunch
-
vegetable oil30 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
cardamom pods (green), crushed5
-
cinnamon quill1
-
dried bay leaves2
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (4 cm) (see Tips)800 g
-
tomato paste2 tbsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
natural yoghurt to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
677.8 mg
Eiwitten
35.1 g
Calorieën
2849.8 kJ /
678.5 kcal
Vetten
57.6 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
21 g
Koolhydraten
6.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lamb saag
1u. 30min
Lamb korma
4u.
Thai red curry paste
15min
Chicken in yoghurt
30min
Pork vindaloo
2u. 20min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1u. 10min
Chicken 65 and green chutney
1u. 5min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1u. 40min
Beef madras
1u. 30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min
Rogan josh
1u. 35min