Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 garlic cloves
- 120 - 150 g onion, cut into quarters
- 1 chilli, dried, without stalk and seeds
- 100 g green pepper, cut into small pieces
- 100 g red pepper, cut into small pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 250 g green asparagus, without the hard part and chopped into 2-3 cm pieces
- 150 g button mushroom, fresh, sliced
- 150 g ripe tomatoes, cut into small pieces
- 1 pinch saffron threads
- ½ tsp food colouring, yellow (see tip)
- 800 g water
-
2
stock cubes (each for 0.5 l)
of 1 - 2 tsp salt - 350 g fideua noodles
- 50 g green peas, frozen
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fatayer with cheese and mint
1 Std. 5 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3 Std. 5 Min
Noodle soup
35 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Polenta
1 Std.
Immune Booster
10 Min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Peach and Lavender Tartlets
40 Min
Tuna mousse
10 Min
Cereal Fruit Pulp
20 Min