Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 garlic cloves
- 120 - 150 g onion, cut into quarters
- 1 chilli, dried, without stalk and seeds
- 100 g green pepper, cut into small pieces
- 100 g red pepper, cut into small pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 250 g green asparagus, without the hard part and chopped into 2-3 cm pieces
- 150 g button mushroom, fresh, sliced
- 150 g ripe tomatoes, cut into small pieces
- 1 pinch saffron threads
- ½ tsp food colouring, yellow (see tip)
- 800 g water
-
2
stock cubes (each for 0.5 l)
of 1 - 2 tsp salt - 350 g fideua noodles
- 50 g green peas, frozen
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry and Coconut Risotto
35min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Caipirinha
5 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Vegetable paella
40min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Salmorejo
10min
Red mullet couscous with peppers
Geen beoordelingen
Arabian chicken with couscous
45 min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Varoma Pizza
1 godz.
Vegetable pilaf
1 godz.