Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 garlic cloves
- 120 - 150 g onion, cut into quarters
- 1 chilli, dried, without stalk and seeds
- 100 g green pepper, cut into small pieces
- 100 g red pepper, cut into small pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 250 g green asparagus, without the hard part and chopped into 2-3 cm pieces
- 150 g button mushroom, fresh, sliced
- 150 g ripe tomatoes, cut into small pieces
- 1 pinch saffron threads
- ½ tsp food colouring, yellow (see tip)
- 800 g water
-
2
stock cubes (each for 0.5 l)
of 1 - 2 tsp salt - 350 g fideua noodles
- 50 g green peas, frozen
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1h 10 min
Garlic soup
40min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Noodle soup
35min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Koshari stew
45min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Vegetable Stroganoff
30min
Cabbage soup
50min
Creamy Moroccan bean soup
35min
Tuna Pasta
30min