Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g plain flour
- 1 tsp fine salt
Topping and assembly
- 240 g medium-hard cheese (e.g. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g onions, cut into quarters
- 200 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika powder
of 1 tsp sweet paprika powder - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- plain flour for dusting and rolling
- 300 g frozen chopped spinach, defrosted and well-drained
- 4 eggs
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1765 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 20.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Caramelised red onion chutney
24h
Sweet Black Sticky Rice
13 Std.
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9h 15min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2h 40min
Calamares a la Americana
50 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min