
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g extra virgin olive oil plus extra for serving
- 80 g leek finely sliced
- 380 g potatoes peeled and cut into small pieces
- 10 g dried porcini mushrooms soaked and squeezed
- 380 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
1
slice smoked dry-cured ham (speck), cut into thin strips
of 1 slice prosciutto cut into thin strips - 4 stalks fresh chives finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 322 kcal / 1347 kJ
- Eiwitten
- 9.5 g
- Vetten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vezels
- 4.3 g