Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 80 g leek, finely sliced
- 380 g potatoes, peeled and cut into small pieces
- 10 g dried porcini mushrooms, soaked and squeezed
- 380 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
1
slice smoked dry-cured ham (speck), cut into thin strips
of 1 slice prosciutto cut into thin strips - 4 stalks fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smooth cauliflower soup
50min
Asparagus cream soup
30 min
Versatile chunky soup
50min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Pumpkin soup
35 min
Beef Stroganoff
45 min
Cabbage soup
50min
Watercress Soup
25 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Cream of chard soup
35 min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Cauliflower Cheese Soup
30 min