Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil, for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt, drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt, to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots, peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus, trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas, split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1570.1 kJ / 373.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 277.4 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 540.5 mg
Alternatieve recepten
Pilau rice
30 min
Honey crème caramels
25h 55min
Prune and orange stuffing
10 min
Pickled fruit
744h 45min
Chocolate sauce
20 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26u. 15min
Pineapple parcels
1 godz.
Everyday Indian curry paste
30 min
Chocolate and nut biscuits
55min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min