Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil, for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt, drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt, to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots, peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus, trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas, split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1570.1 kJ / 373.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 277.4 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 540.5 mg
Alternatieve recepten
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5h 30 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5 min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Vegetable liquid stock (TM6)
3 godz. 15 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35 min
Za'atar pesto
5 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min