Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil, for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt, drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt, to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots, peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus, trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas, split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1570.1 kJ / 373.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 277.4 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 540.5 mg
Alternatieve recepten
Pistachio Butter
15min
Classic madeleines
24h 30 min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Apple tart
1h
Aperol spritz sorbet
8 Std. 20 Min
Mango and labne slice
28h
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Spring greens with grapefruit
30min
Chocolate volcanos
55min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14u. 55min