Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Porree, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 300 g gemischtes Gemüse (z.B. Möhren, Zucchini, Sellerie, Tomaten, Spinat), in Stücken
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Dose Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 1 TL Salz
- 120 g Nudeln, trocken (z.B. Mini Conchiglie Rigate)
- 6 Blätter Salbei, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Linsen-Salat
45 Min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Bohnen-Weizen-Eintopf
45 Min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 Min
Grüne Minestrone
30 Min
Sauce alla Puttanesca
25 Min
Dänische Erbsensuppe
1 Std.
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min