Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Porree, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 300 g gemischtes Gemüse (z.B. Möhren, Zucchini, Sellerie, Tomaten, Spinat), in Stücken
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Dose Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 1 TL Salz
- 120 g Nudeln, trocken (z.B. Mini Conchiglie Rigate)
- 6 Blätter Salbei, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Pasta e Fagioli
35 min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min
Minestrone
45 min
Grüne Minestrone
30min
Minestrone mit Kichererbsen
13sa
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Gemüse-Nudel-Suppe mit Pistou
1h 25 min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1 Std.
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Italienischer Linseneintopf
1 Std.
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Sauce alla Puttanesca
25min