Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 1 TL Fenchelsaat
- 150 g Salami, gewürfelt (ca. 5 mm)
- 1 Fenchelknolle, in feinen Streifen (ca. 5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Tomatenmark
- 50 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Penne Rigate
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2861 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 9.6 g
Alternatieve recepten
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Fenchelpesto
10min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Kürbis-Tomaten-Sauce zu Nudeln
35min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Fenchel-Risotto
40 min
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1 Std. 15 Min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10min
Kürbis-Thymian-Sauce zu Nudeln
30 min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 min