Fenchel-Tomatensugo mit Salami

Fenchel-Tomatensugo mit Salami

4.5 183 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
    1 TL
  • Wasser zum Kochen der Nudeln
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    20 g
  • Fenchelsaat
    1 TL
  • Salami gewürfelt (ca. 5 mm)
    150 g
  • Fenchelknolle in feinen Streifen (ca. 5 mm)
    1
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Tomatenmark
    50 g
  • Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
    50 g
  • Zucker
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Penne Rigate
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 2861 kJ / 684 kcal
Vetten 18 g
Vezels 9.6 g
Koolhydraten 96 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...