Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinierter Gewürzlachs
- 10 g Sternanis (8 Stück)
- 1 EL Fenchelsamen (ca. 5 g)
- 20 g brauner Zucker
- 40 g Salz
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 5 Lorbeerblätter, getrocknet
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
Romanesco-Risotto und Fertigstellung
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 50 g Butter
- 320 g Risottoreis (18-20 Minuten Garzeit)
- 100 g trockener Weißwein
- 650 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 400 g Romanesco, in kleinen Röschen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3349 kJ / 800 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maronenspätzle mit Pilzragout
1h
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30min
Lachs-Linguine
30min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Wirsing-Pasta
35min
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35min