Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Basmati-Reis
- ½ Bund Koriander, ohne Stiele (optioneel)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ TL gelbe Currypaste nach Geschmack (z.B. von Wan Kwai)
- 1 TL Kurkuma
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Möhren, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Zuckerschoten, halbiert
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 1 TL Salz
- 100 g Paprika, gemischt, in Streifen (1 cm breit)
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 480 g), abgetropft
- 15 g Speisestärke
- 200 g Flusskrebsfleisch, gegart, aus dem Kühlregal
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45min
Kichererbsencurry
45min
Süßkartoffel-Curry
40min
Garnelencurry mit Topinambur
45min
Garnelen Curry
30min
Kichererbsencurry
40min
Gemüse-Korma
50min
Garnelencurry
35 Min
Grünes Gemüsecurry
50min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Curry von Wurzelgemüsen
1h