![Pavés de vivaneau mi-vapeur/mi-snacké Pavés de vivaneau mi-vapeur/mi-snacké](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D0D3661-DEF6-45A7-8102-DC55745C1E15/Derivates/EEBF461B-1743-4988-A504-6A97262729B7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filets de vivaneau rouge (150 g chacun env.), écaillés et désarêtés
- 2 c. à soupe de gros sel
- 600 g d'eau
- 300 g d'épinards frais
- 300 g de chou kanak
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de noisettes, torréfiées et concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2026 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 69.1 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 dk
Assortiment de légumes vapeur
45 phút
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2h
Lait d'amande à la poire
10 min
Bœuf à la ficelle
1u. 5min
Filet de truite, crème de haricots cannellini
Keine Bewertungen
Langoustines aux fèves et pata negra
55 Min
Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde
40 Min
Riz complet végétarien
40 Min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1 Std. 15 Min
Moules marinières au gingembre
25 Min
Bulots au court-bouillon
2h