Pasta alla Puttanesca

Pasta alla Puttanesca

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehe
    1
  • Oliven, schwarz entsteint
    130 g
  • Sardellenfilet, in Salz eingelegt
    30 g
  • natives Olivenöl
    30 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    500 g
  • Kapern, eingelegt abgetropft
    100 g
  • Wasser
    1500 g
  • Salz
    2 TL
  • Penne
    360 g
  • Petersilienblätter gehackt
    1 EL
  • Pfeffer
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 15 g
Calorieën 2223 kJ / 531 kcal
Vetten 21 g
Vezels 7.2 g
Koolhydraten 69 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...