![Pasta alla Putanesca Pasta alla Putanesca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/080CD4D0-FB57-47D7-B3B9-F5624801CE62/Derivates/aae4ca48-2d2c-4786-91e7-df49402360ec.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Petersilie, glatt, abgezupft
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 700 g Strauchtomaten, mittelgroß, Stielansatz keilförmig entfernt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 5 EL Olivenöl
- 20 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Salz zum Kochen
- 400 g Spaghetti
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 40 g Kapern
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2207 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Linguine mit Räucherlachs
30min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Pizza auf römische Art
1 godz. 40 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Sauce all'amatriciana
20min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Sauce alla Puttanesca
25 min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min