Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 80 g Olivenöl
- 400 g stückige Tomaten, konserviert
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 15 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 15 Oliven, grün, entsteint, halbiert
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1459 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto milanese
35 Min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 Min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 Min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 Min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Caponata Siciliana
30 Min
Sauce all'amatriciana
20 Min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 Min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min