Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Brötchen, altbacken, in Stücken (ca. 80 g)
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Braten
- 700 g Tomaten, in Stücken
- 100 g Tomatenmark
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 800 g Auberginen, in Scheiben (ca. 7 mm)
- 250 g Mozzarella, in Scheiben
- 3 - 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1295 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Parmigiana al forno
1hod. 50min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 Std. 25 Min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Caponata Siciliana
30 Min
Crespelle
1 Std. 30 Min
Tarte provençale
1hod. 40min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1hod. 50min
Sauce alla Puttanesca
25min
Ratatouille mit Schafskäse
55 Min