Knuspriger koreanischer Tofu

Knuspriger koreanischer Tofu

4.7 3.4K beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

Tofu-Panade
  • Mandeldrink
    100 g
  • Speisestärke
    80 g
  • Mehl
    50 g
  • Knoblauch, gemahlen
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
Sauce
  • Knoblauchzehen
    5
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • brauner Zucker
    60 g
  • Reisessig
    60 g
  • Agavendicksaft
    60 g
  • Gochujang (koreanische Chilipaste) nach Geschmack
    30 - 50 g
  • Ketchup
    30 g
  • Sesamöl
    20 g
  • dunkle Sojasauce
    20 g
Reis und Brokkoli
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Langkornreis (parboiled)
    300 g
  • Brokkoliröschen
    350 g
  • Salz zum Würzen
Tofu
  • Öl zum Frittieren
  • Tofu, fest in Würfeln (2 cm), für 30 Minuten gepresst (siehe Tipp)
    400 g
  • Sesam zum Garnieren
  • Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen (5 mm)
    2

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 30 g
Calorieën 3791 kJ / 900 kcal
Vetten 24 g
Koolhydraten 135 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...