Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- ½ Brötchen, altbacken (30 g)
- 250 g Büffel-Mozzarella (2 Kugeln), gut abgetropft
- 2 Auberginen (à ca. 300 g)
- 2 ½ TL Salz
- 3 Schalotten, halbiert
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 4 Stängel Thymian, abgezupft
- ½ Peperoni, rot, entkernt
- Olivenöl zum Einfetten
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 425 g)
- 130 g Wasser
- 1 ½ TL Zucker
- 6 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 30 g Weißweinessig
- 100 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2087 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Pasta
30min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25min
Ratatouille
40min
Tarte provençale
1h 40min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1 Std. 15 Min
Spinattarte
1h 20min
Auberginen-Schiffchen
1 Std. 15 Min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 Std. 50 Min
Ratatouille mit Schafskäse
55 min