Aubergine-Parmaggiana

Aubergine-Parmaggiana

4.6 590 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Brötchen altbacken (30 g)
    ½
  • Büffel-Mozzarella (2 Kugeln), gut abgetropft
    250 g
  • Auberginen (à ca. 300 g)
    2
  • Salz
    2 ½ TL
  • Schalotten halbiert
    3
  • Oregano abgezupft
    3 Stängel
  • Thymian abgezupft
    4 Stängel
  • Peperoni, rot entkernt
    ½
  • Olivenöl zum Einfetten
  • stückige Tomaten (à 425 g)
    2 Dosen
  • Wasser
    130 g
  • Zucker
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    6 Prisen
  • Basilikum abgezupft
    4 Stängel
  • Weißweinessig
    30 g
  • Rucola
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 2087 kJ / 500 kcal
Vetten 37 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...