Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1000 g Tomaten, davon 2 in Scheiben
- 500 g Wasser
- 800 g Auberginen, in Scheiben (1 cm)
- 2 ½ TL Salz
- 3 Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, entkernt
- 8 Zweige Thymian, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 4 Prisen Pfeffer
- 80 g Paniermehl
- 375 g Büffel-Mozzarella, gut abgetropft, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2558 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Auberginen-Pasta
30 min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 Min
Auberginen-Zucchini-Auflauf mit Hackfleisch
1 Std. 15 Min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1 Std.
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Ratatouille-Auflauf
1 Std.
Auberginenröllchen mit Paneer
50 Min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25 min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Auberginen-Schiffchen
1 Std. 15 Min