Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1000 g Tomaten, davon 2 in Scheiben
- 500 g Wasser
- 800 g Auberginen, in Scheiben (1 cm)
- 2 ½ TL Salz
- 3 Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, entkernt
- 8 Zweige Thymian, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 4 Prisen Pfeffer
- 80 g Paniermehl
- 375 g Büffel-Mozzarella, gut abgetropft, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2558 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 godz. 30 min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 Std. 25 Min
Auberginenröllchen mit Paneer
50 Min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 godz. 30 min
Auberginen-Schiffchen
1h 15min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 godz.
Auberginen-Pasta
30 min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1h 15min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Mediterrane Gemüsequiche
1h 20min