Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta

Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta

4.5 508 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Möhren in Stücken
    100 g
  • Zwiebel (50 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    10 g
  • Ras el Hanout
    ¾ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ¼ TL
  • Wasser
    300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Bulgur
    120 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Babyspinat (siehe Tipp)
    50 g
  • Granatapfelkerne
    50 g
  • Oliven, schwarz, entsteint halbiert
    30 g
  • Feta light, in Würfeln (1-2 cm)
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1567 kJ / 374 kcal
Vetten 11 g
Vezels 9.6 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...