Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- ¾ TL Ras el Hanout
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 120 g Bulgur
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Babyspinat (siehe Tipp)
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Feta, light, in Würfeln (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1567 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30min
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30min
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1h 10min
Quinoa-Tabouleh
40min
Hähnchen-Spinat-Salat mit Bulgur
45min
Pesto-Gemüse-Salat
20 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40min
Detox-Salat
10min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1h
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Kichererbsensalat
15min