Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- ¾ TL Ras el Hanout
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 120 g Bulgur
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Babyspinat (siehe Tipp)
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Feta, light, in Würfeln (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1567 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Detox-Salat
10min
Kichererbsensalat
15p
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 Min
Bunter Quinoasalat
50p
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1h 10min
Couscous-Tahin-Bowl
35 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 Min
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1h
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 Min