Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 50 g Walnusshälften
- 200 g Halloumi, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 40 g Balsamico, hell
- 40 g Aprikosenkonfitüre
- 20 g Honig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 Min
Grapefruit-Avocado-Salat
25min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30 Min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 Min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 Min
Spinat-Tomaten-Salat
20 Min
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 Std.
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min