Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Rahmspinat, TK, in Pellets
- 1 Tarteteig (300 g), rund, aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)
- 200 g Crème fraîche
- 4 Eier (Kl. M)
- 3 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1555 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40 min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Brokkoli-Lachs-Quiche
1h 35min
Mediterrane Gemüsequiche
1 Std. 20 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 Std. 45 Min
Tarte provençale
1h 40min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.