Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag
- 10 Cracker (50 g), z.B. von Tuc
- 180 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g gemischte Kräuter, TK
- 10 g Dill, abgezupft
-
10
g Schnittlauch, in Röllchen
of 10 g Schnittlauch, TK - 650 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
- 400 g Feta, in Stücken
- 2 Eier
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1766 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Spinattarte
1h 20 min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2h 20min
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Tarte provençale
1h 40min
Porree-Feta-Tarte
2h