Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Spitzpaprika, rot, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 20 g Öl
- 10 g Harissa-Paste
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ¼ TL Chiliflocken (optioneel)
- ¼ TL Salz
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 4 Eier
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse-Eintopf mit Feta
25 Min
Dhal
40 min
Gemüse-Miso-Suppe mit Hähnchen
30 min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 Min
Butter-Paneer-Masala
40 min
Gemüse-Chili
35 min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50 Min
Hähnchen-Spinat-Dal
40 min
Dal Tadka
30 min
Shakshuka mit Ziegenkäse
45 Min
Marokkanische Harira
1h
Palak Paneer
45 Min