Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Glasnudeln
- 60 g Babyspinat, frisch
- 20 g Wok-Öl (z. B. mit Koriander und Knoblauch-Aromen)
- 20 g rote Currypaste
- 700 g Wasser
- 20 g Sojasauce
- 400 g Kokosmilch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Champignons, in dünnen Scheiben
- 100 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 50 g rote Paprika, in feinen Streifen
- 100 g Tofu, fest, in Würfeln (1 cm)
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1624 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Misosuppe mit Gemüse
40 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20 min
Fruchtige Summer-Rolls mit Erdnussdip
1 Std. 15 Min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 20 min
Vietnamesische Bowl
1 Std. 15 Min
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30min
Asiatische Curry-Champignon-Suppe
25min
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20 min
Cremige Mie-Nudeln
30min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35 min