Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Kartoffeln, festkochend (z.B. Drillinge), gewaschen, geviertelt
- 1 EL Sonnenblumenöl
- ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 2 EL Sesam
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Sesamöl, geröstet
- 2 EL Balsamico, hell
- ½ TL Honig
- ½ TL Senf
- 100 g Babyspinat, frisch
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 120 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 min
Couscous-Tahin-Bowl
35 min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 Min
Kichererbsensalat
15 Min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50 Min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50 Min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1h
Spinat-Tomaten-Salat
20 Min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 min