Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Dosen Kichererbsen (à 240 g)
- 1000 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 200 g Muschelnudeln, klein
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 15 Stängel Petersilie, glatt, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 8 EL Zitronensaft
- 2 EL Honig
- 1 Salatgurke, geviertelt, entkernt, in schrägen Stücken (1 cm)
- 200 g Feta, zerbröselt
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2704 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Couscoussalat
50 Min
Kichererbsensalat
15 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Würziger Dinkelnudelsalat
40 Min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 Min
Bunter Quinoa-Salat
50 Min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 Min
Erbsen-Nudel-Salat
2 Std. 15 Min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 Min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15 Min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 Min
Couscous-Salat mit Thunfisch
15 Min