Apparaten en accessoires
Kichererbsensalat
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Kichererbsen (à 240 g)2 Dosen
-
Wasser1000 g
-
Salz2 ½ TL
-
Muschelnudeln klein200 g
-
rote Zwiebeln halbiert2
-
Petersilie glatt, abgezupft15 Stängel
-
Olivenöl50 g
-
Zitronensaft8 EL
-
Honig2 EL
-
Salatgurke geviertelt, entkernt, in schrägen Stücken (1 cm)1
-
Feta zerbröselt200 g
-
Chiliflocken2 - 3 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
24 g
Calorieën
2704 kJ /
645 kcal
Vetten
28 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2018
78 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30min
Bunter Quinoa-Salat
50min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15min
Couscoussalat
50min
Kichererbsensalat
15min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Bunter Quinoasalat
50min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45min
Erbsen-Nudel-Salat
2u. 15min
Quinoa-Tabouleh
40min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Bunter Couscoussalat
25min