Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 100 g Soja-Joghurtalternative natur
- 50 g Orangensaft
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Rapsöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Piment
- 10 g Agavendicksaft
Salat und Fertigstellung
- 1 rote Paprika (ca. 100 g), in Stücken
- 1 Möhre (ca. 100 g), in Stücken
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 200 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 100 g Bulgur
- 120 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1 godz. 45 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Bunter Quinoasalat
50min
Kichererbsensalat
15min
Winterlicher Quinoasalat
40 Min
Balsamico-Weizen-Salat
35min
Curry-Möhren-Nudelsalat
35min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 Min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Quinoa-Tabouleh
40 Min