Apparaten en accessoires
Sauce all'amatriciana
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
50 g Pecorino, in StückenParmesan in Stücken50 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Olivenöl10 g
-
Schinkenspeckwürfel100 g
-
geschälte Tomaten (Dose)800 g
-
Salbei, getrocknet, gehackt1 TL
-
Salz nach Geschmack1 - 2 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Tomaten geachtelt2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
687 kJ /
163 kcal
Vetten
9 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva l'Italia
75 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto milanese
35min
Bucatini all'amatriciana
45min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Pasta alla Putanesca
45min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Sauce alla Puttanesca
25min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1u. 20min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Sauce all'Arrabiata
25min
Risotto alla Milanese
35min