Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g festkochende Kartoffeln, geschält, längs halbiert
- 2 ½ TL Salz
- 4 EL Olivenöl
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 TL weiße Pfefferkörner
- 5 Stängel Estragon, abgezupft
- 120 g trockener Weißwein
- 40 g Weißweinessig
- 600 g Kalbsfilet
- 4 Prisen Pfeffer
- 700 g Wasser
- 300 g Bundmöhren, je nach Dicke halbiert oder geviertelt
- 400 g grüner Spargel, im unteren Drittel geschält
- 200 g Butter
- 4 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3584 kJ / 855 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 60 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet Wellington
1h 45min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9h
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Kalbstafelspitz
50min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 Std. 15 Min
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min