Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Rinderfiletsteak am Stück
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Msp. Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
50
g Butterschmalz
of 50 g Öl - 80 g Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 120 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 300 g Champignons, große halbiert
- 25 g Paniermehl
- 1 Pck. Blätterteig aus dem Kühlregal (24 x 42 cm), z.B. von Tante Fanny
- 1 Ei, getrennt
- 1 EL Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1554 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
40 Min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 Min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 Min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40 Min
Filet Wellington mit Maronen
1 Std.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Hackfleisch-Rolle mit Spinat-Käse-Füllung
1 Std. 15 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Edelfischragout
35 Min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 Min